LEDIGA TJÄNSTER

Hej kompis!

Är du en nytänkande pedagog (och dessutom legitimerad förskollärare)?

För dig som är driftig, sugen på ansvar och sprudlar av idéer så finns stora möjligheter till utveckling inom vårt pedagogiska koncept!

Om oss:
Förskolan Pionjären slog upp portarna 2013. Pionjärens pedagogiska idé tar avstamp i Reggio Emilia filosofin och har under åren utvecklats till vårt egna koncept och idé om den moderna förskolan. Vi menar att Pionjärens uppdrag, som en modern förskola och arbetsplats, är att fylla både barn och vuxnas ryggsäckar med förutsättningar och redskap för att ta sig an samhällets alla möjligheter och utmaningar.

Våra fina lokaler är byggda och anpassade helt efter vår verksamhet – och hos oss är öppna dörrar, ett nära samarbete mellan stora och små samt en familjär välkomnande atmosfär en viktig framgångsfaktor.

Efter ett par roliga och framgångsrika år i Årsta så öppnade vi år 2015 vår andra förskola, eller en lillasyster om man så vill – den här gången i Vårberg. Samma filosofi – fler engagerade pedagoger och totalt sett en mycket hög kundnöjdhet (Vi brukar få full pott i Stockholms stads kundutvärderingar). Som en bonus blev vi fler kollegor och har ännu fler engagerade pedagoger att samarbeta och nätverka med.

Om dig:
Som förskollärare på Pionjären är du en pedagogisk ledare! Ett av dina uppdrag är att entusiasmera och inspirera dina kollegor genom ett praktiknära och tydligt ledarskap. Du fungerar som en förebild för dina kollegor i arbetet du bedriver på förskolan, där du utöver förskolans styrdokument utgår från ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt samt Pionjärens värdegrund och företagskultur.

Du deltar även i ett nätverk med den pedagogiska ledningen samt kollegor från våra båda Pionjärenförskolor. Självklart ser vi till att du har planeringstid och goda förutsättningar för att göra ett bra jobb. För dig som är driftig, sugen på ansvar och sprudlar av idéer så finns stora möjligheter till utveckling inom vårt pedagogiska koncept!

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du gillar att ta plats och är nyfiken och utåtriktad. Precis som oss så vill du ha roligt på jobbet – och du trivs med att hjälpa andra att lyckas.

Vi tror att du ser rollen som pedagogisk ledare som både utvecklande och stimulerande. Vi tror också att du har erfarenhet och ett stort intresse av att arbeta utifrån ett Reggio Emilia inspirerat arbetssätt.

Välkommen till oss om du vill, vågar och kan!

Vi söker nu två förskollärare. Kanske är ni två kollegor som önskar att arbeta tillsammans? På Pionjären går det mesta att lösa! Välkommen att ansöka själv, eller tillsammans med en kompis.

 

Kontaktpersoner

Alexandra Franzén 0763265978

alexandra.franzen@forskolanpionjaren.se

https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/10461713