OM PIONJÄREN

Här kan du läsa mer om vår pedagogik och verksamhet på förskolan Pionjären.

 

I Sverige har vi en lång och framgångsrik förskoletradition. I över 40 år har vi haft en utvecklad förskola med ett tydligt pedagogiskt uppdrag, och som leds av kompetenta högskoleutbildade lärare. Läs mer här!

 

Att arbeta i förskolan innebär att vara i ständig förändring. Och precis så uppmuntrar filosofin inom Reggio Emilia oss att tänka. Hos oss arbetar medvetna engagerade pedagoger – med barnets alla möjligheter som utgångspunkt. Läs mer här!

 

Hur blir verksamheten i förskolan utveckling och utbildning? Genom att använda olika verktyg och metoder i vårt arbete med barnen kan vi koppla både Reggio Emilias filosofi och läroplanen för förskolan till vår verksamhet. Läs mer här!

 

Förskolan Pionjärens drivs med inspiration från Reggio Emilias filosofi och i enlighet med Stockholms stads riktlinjer för fristående förskola. Läs mer här!

 

 

Pionjären ägs av People Productions AB som är enskild huvudman för förskolan. People Productions AB driver sedan 1999 Lärarförmedlarna; ett rekryterings- och bemanningsföretag specialiserat på personal till förskola och skola.  Läs mer här!